People and Portugal

Vi blev verkligen sugna på Portugal när vi arbetade med den här hemsidan! Att få jobba med en tydlig vision, bra input från kund och inspirerande film och foto kollegor gör att arbetet går lätt och resultat blir bra.

Eller vad tycker du?

Våra arbetsuppgifter:

  • Design

    Design av hemsidan.

  • Uppbyggnad

    Hemsidan är byggd i WordPress med Beaver Builder.

Kollegor som bidragit:

citat2

Örjan och Christina på iByrån skapade min hemsida för mitt nystartade bolag inom resor och event. De lyssnade på min vision och fick fram det jag ville förmedla på ett tilltalande och tydligt sätt. De kom också med egna idéer och förslag för att göra hemsidan ännu bättre och mer attraktiv. Jag är otroligt nöjd med både kreativitet, tidsåtgång, pris och slutprodukt och rekommenderar gärna iByrån till alla som behöver en partner vad gäller utveckling av hemsida.

Hanna Khazrai / Owner and Project Manager, People and Portugal