Låfa LÅs

Vi fick i uppdrag av Market Solutions att ta fram en ny hemsida till Låfa Lås som lyfte fram deras tjänster tydligt för besökare.

För att skapa en sida med bra förutsättningar för Google arbetade vi tillsammans med Låfa Lås och Here för att hitta relevanta sökord. Sidans struktur och texter tog sedan avstamp i SEO-analysen. Det tog inte många veckor innan den nylanserade sidan började plocka placeringar på Google.

Se resultatet här!

Våra arbetsuppgifter:

  • Uppbyggnad

    Hemsidan är byggd i WordPress med Beaver Builder.

  • Design

    Design av hemsidan.

  • Copy

    Texter framtagna i samarbete med SEO-byrå. Några texter har omarbetats av annan skribent efter lansering (säkerhetsskåp och halva start bl.a.)

Kollegor som bidragit:

citat2

Vi på Market Solutions har samarbetat med Örjan och Christina på Ibyrån i över 7 år nu. Tillsammans har vi skapat många bra projekt för våra kunder där Ibyrån har hjälpt till att bygga nya hemsidor och producera kreativt innehåll. Ibyrån är en stabil och duktig partner som alltid hållit vad dom lovat och som jag varmt kan rekommendera.

Andreas Sandgren / VD Market Solutions