Rörlig - ditt portabla gym

Extra roligt att få hjälpa till med Rörligs hemsida eftersom vi tränar hos dem och verkligen kan gå i god för att det roligt träning. Vi designade hemsidan i tätt samarbete med Rörlig som kom med mycket input och förslag under arbetet. Det är alltid roligt och hjälper oss att ta fram något som kunden är nöjd med.

Vi har ansträngt oss att göra det enkelt för kunden att själv uppdatera scheman etc på hemsidan. Sidan är också ihopkopplad med bokningsfunktioner i Wondr som kunden arbetade i sedan tidigare.

Kika på resultatet här! Och boka ett prova-på-pass om du har möjlighet att ta dig till någon av Rörligs pass. Du kommer inte att ångra dig!

 

Våra arbetsuppgifter:

 • Design

  Design av hemsidan

 • Hemsida

  Hemsidan är byggd i WordPress med Beaver Builder.

Kollegor som bidragit:

 • Fotografering

  Bilder från kund.

 • Film

  Filmer från kunden.

 • Programmering

citat2

Vi anlitade Ibyrån för att bygga en ny hemsida, och är supernöjda med resultatet! Christina var lyhörd och gav oss idéer, råd, och hjälp så att det blev precis enligt våra förväntningar. Vi har från flera håll fått höra att vår hemsida är fin och lätt att navigera sig i, vilket gör oss extra glada och nöjda över att vi la de där extra kronorna på att ta professionell hjälp. Genom att få den hjälp vi behövde kunde vi istället lägga mer krut på det vi är bra på- träning :)!

Annie Novakovic och Ellinor Nilsson / Ägare, Rörlig - ditt portabla gym