Dens 3

Market Solutions gav oss i uppdrag att skapa en hemsida för Dens 3. Dens 3 är ett tätskikt som hindrar skadliga ämnen från husstomme och omgivning att påverka inomhusluften. Sidan riktar sig främst till byggbranschen men även till privatpersoner som påverkas av problematiken.

Ambitionen är att förklara systemets fördelar och hur det fungerar så att alla kan förstå. Samtidigt måste det finnas mer djupgående information för konsulter och entreprenörer.

Våra arbetsuppgifter:

 • Design

  Design av hemsidan.

 • Copy

  Samtliga texter till hemsidan samt 2 native-annonser. 

 • Illustrationer

  Symboler och 3D-bilder

 • Fotografering

  Personalfoto och produktfotografering 
  Bilder av inläggning av tätskikt.

 • Film

  Animerad film.

Kollegor som bidragit:

 • Programmering

  Rollsbo Webb

citat2

Vi på Market Solutions har samarbetat med Örjan och Christina på Ibyrån i över 7 år nu. Tillsammans har vi skapat många bra projekt för våra kunder där Ibyrån har hjälpt till att bygga nya hemsidor och producera kreativt innehåll. Ibyrån är en stabil och duktig partner som alltid hållit vad dom lovat och som jag varmt kan rekommendera.

Andreas Sandgren / VD Market Solutions