Logga in

Jobbigt att läsa bloggen?

Inte nu längre. Vi har justerat utseendet på bloggen så att det skall bli lite enklare för er läsare att ta till er av det skriver. Hoppas ni är lika nöjda som vi!

//Er webmaster

Det är vi som är iByrån

Vad vill du veta om oss? Ja… vad vi har för kompetens förstås. Vad vi har jobbat med. Kanske vilka vi har jobbat med. Om vi har jobbat med något som liknar det du vill att vi ska göra för ditt företag. Det kan du få veta mer om i vår portfolio.

Marknadsföring handlar mycket om att bygga förtroende. Det förtroendet bygger vi först upp emellan oss och dig som är vår kund. Sedan arbetar vi tillsammans vidare. Då kan din och vår kompetens bli mer än två. Börja med att bekanta dig lite med oss här.

Christina Svensson

Hur hamnade jag här? Det har jag undrat många gånger =) ”Du ska jobba med språk” sa mina lärare i grundskola. ”Knappast” tänkte jag och sökte in till veterinärutbildningen. Som jag hoppade av. För att börja rita maskinritningar som konsult. Helt logiskt Om man gifter sig med en maskiningenjör med egen firma.

Nu fanns det inte den typen av jobb i Avesta. Så jag började undervisa i svenska. För invandrare. Utbildade mig igen. Och körde lite parallellt på firman. Som fick börja med mer reklaminriktad verksamhet. Undervisade i studieteknik. Flyttade till Göteborg igen och gick Art College. Sen blev det reklam för hela slanten. Mest copy. Eftersom jag älskar språk.

Det är det jag vill hjälpa dig med. Att hitta språket som når dina kunder. Inte bara fysiskt. Helst hjärtat också. Språk är så mycket mer än ord. Det är bara en liten del av kommunikationen. Se The Artist så förstår du vad jag menar.

Det stör mig lite att de fick rätt. Lärarna i grundskolan. Men jag kan ta det. Det här jobbet kommer jag att behålla tills staten tar över avlöningen. Eller inte…

christina@ibyran.se

 

 

 

Örjan Svensson