Logga in

Inte nu längre. Vi har justerat utseendet på bloggen så att det skall bli lite enklare för er läsare att ta till er av det skriver. Hoppas ni är lika nöjda som vi!

//Er webmaster

˜

C.G. Karlssons Stenhuggeri

  • Hemsida
  • Företagspresentation
  • Produktblad
  • Nyhetsbrev

Det är alltid spännande att arbeta med företag som har en lång historia. C.G. Karlsson Stenhuggeri i Sannäs ville ha hjälp med att presentera sig själva i en beoschyr och behövde hjälp med utformning av ny hemsida.

Idén till utformningen tog avstamp i orden tradition och hantverkskänsla. Den stramt hållna färgskalan kring allt som rör företaget förankrar stenhuggeriet i historien. Produktbilder visas däremot i färg – en kontrast som vi känner plockar fram företagets bänkskivor som de moderna produkter de är.

Texterna på hemsidan och i presentationen utformades utifrån tidigare skrivet material om företaget och samtal med kunden. På hemsidan är texterna dessutom utformade med tanke på hur sidan sökordsoptimerats.

Idag arbetar vi vidare med ett nyhetsbrev som kommer att nå C.G.Karlssons återförsäljare med information som underlättar deras eget säljarbete.